tisdag 6 oktober 2009

Goda nyheter!

Halloj! Som rubriken antyder så gick de bra igår! När vi kom dit tyckte Audell att Ruff såg mycket piggare ut och vi berättade hur veckorna hade varit. Så fick Daniel ta med Ruff ut för o försöka få honom o trava, vilket hundrackan gör jätte fint! Så vetten ser lite förbryllad ut o säger att de ser ju mkt bra ut och att vi skulle avvakta med kortisonet. Har kvar av medicinen han fått nu de senaste veckorna så börjar Ruff bli sämre igen ska vi börja ge det och sen boka tid för röntgen i december. Men han är lite knepig måste jag säga, sa typ att " ja kortisonet vill jag vänta med att ge tills de blir värre, de är en sista utväg innan avlivning" Men de där med avlivning är inget som är på tal här inte. Så länge Ruff är glad och inte har ont så är vi glada. Att han inte travar så bra är väl en sak.

Nog om de! Bjuder på en massa fina bilder från helgen! Ruff hade möjlighet att få åka hökärra tillsammans med Razzel men han vågade inte så Razzel fick åka själv! Hela familjen fick hjälpa till att lassa hö som skulle kastas. Blev en otrolig mängd!


Mattes vackra pojk

Trazan åker kärra med faster o husse.

Här va de höööö

Riktig björnlook

4 kommentarer:

  1. Det var skönt att höra det hade blivit bättre! Så roligt du hade det i helgen, vågade du inte åka traktor? Det sista kortet liknar du en gullig björn! var du inte och tog ett race i höet?
    Kram Labbe

    SvaraRadera
  2. Jaså Ruff, fick du vara "lantis" för en dag... Vad roligt att höra att det gick bra hos veterinären. Hur märkte ni från början att det var något fel på frambenen? Hälsningar Ing-Mari och Chapman

    SvaraRadera
  3. Så roligt!!! Dom är verkligen lika, så roligt att få se dem växa upp till bamsingar.
    Många kramar & nospussar ifrån Helena & Buster

    SvaraRadera
  4. Hejsan :D Leo får inte leka med tjejer just nu för han har bara 1 sak i huvvet med alla löptikar som springer här nu ;) Ja vi vill jättegärna träffa er när ni kommer hit! Vart i Gävle ska ni vara?

    Christina Leo & Kid

    SvaraRadera