torsdag 26 november 2009

Mitt födelsedagskalas

halloj! Som vanligt, dåligt med uppdateringar men mattes uppsats tar all hennes tid. I fredags kom faster och Niclas hit med Aldo och Razzel på lite kalas! SÅ mysigt! Ni skulle ha sett så glad jag blev! Och självklart hade de med sig paket, inte ett utan två!!! Fick ett nytt tjusigt brunt läderkoppel och en STOR knota, som jag har tuggat på hela veckan o de är fortfarande mkt kvar. Matte hade gjort en smarrig tårta på kalvsylta, leverpastej, köttbullar och broccoli. Kan säga att den blev slukad på mindre än 3s. Matte hann inte ens sätta igång filmkameran innan den var slut.


Två paket fick jag öppna!

Och Razzel ville ju gärna smaka på min goda kota


tårtan matte gjort

Väntan....

Hugg in! tog som sagt slut fort. Var ju inte en sån stor tårta men vi fick så mycket annat gott o mumsa på också =)


Annars har vi inte gjort så mkt, i mattes pluggpauser blir det lite promenader. Nästa vecka på torsdag ska allt vara klart! Dessutom ska jag upp på trimbordet på måndag i fasters salong och bli julfin.

Söt kille


paketöppning

7 kommentarer:

  1. Åh så fin tårta din matte hade gjort till din ett årsdag. Du är en snäll kompis som delar med dig från dig med din kota .
    kram Labbe

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Labbe, vilken lyxig tårta! Jag tycker nog att halvbröderna är ganska lik varann - verkar som om de fått Amadeus "look".

    Ha det bra!
    /Kerstin & Nemo

    SvaraRadera
  3. Din stora lilla sööötpropp!!! Jäklars vilken tårta ni fick dela på, snålvattnet rann när jag såg!
    Det är bra med stora ben till en stooor hund, kanske det räcker ett tag!
    Ha en mysig helg!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Den tårtan såg verkligen god ut, är så att det vattnas i munnen :-) Knutan verkar oxå god!

    Ha en trevlig 1:a advent
    Kram

    SvaraRadera
  5. ups men jisses vilken tårta vill oxå va där å smaka assååå kan förstå den gick upp i rök på mindre en 3 sek.. matte tyckter din matte är en suverän matte.. göra en så fin tårta till sin nuffe..det är inte alla som får.. vädligt få tror hon ja iaf egen hembakad emd så smarriga saker i..

    så fina presenter då.. kul.. å knotan den var väll riktig god den..

    vi käkade just 1a adventsfrukost här..så nu ska vi vila oss lite..ha det så mysigt å fint å ehlt underbart idag 1 adevnt.. massa nospussar å kramar från oss alla till er alla.. benzon snobben med amtte annie

    SvaraRadera
  6. Vilken fin tårta du fick. Önskar er en mysig 1a advent!
    Kram Ing-Mari och Chapman

    SvaraRadera
  7. kikar bara in för å se hur ni har det här äre fullt upp oxå man hinne ringenting av det man borde göra.. snobben var hos sjukgymnast i gårkväll bara en liten koll på vad som komma skall ;) han testa waterwalk 2 minuter funka ;) så nästa vecka efter besök hos vet ska han på rehab om nu alt är okej efter kontrollröntgen.. saknar bilder på busruff ;9 men förstår matte har fullt upp nu innan terminen är slut.. önskar er alla en fin em och kväll snart helg igen så då kanske matte lägge rin lite busbilder på dej vännen.. kramar å nospussar från annie benzon å snobben

    SvaraRadera