lördag 12 december 2009

Lek och att tänka till

Igår kom ju faster hit med Aldo&Razzel, och nu har vi ju inte setts på ett tag och fått leka så vi gick ner till rastgården och OJ så roligt vi hade! Fick busa som bara den och det fanns ju många dofter också! Annars har matte o faster varit på hundmässan idag. Lyssnade på en föreläsning om atros. Intressant! Kan ju säga så och ett råd till er alla att ifrågasätta era veterniären för att få bästa möjliga vård när ni väl behöver. Kan ju säga de att utan faster Camilla och att man själv börjar fundera så skulle nog inte Ruff vara så bra som han är idag! Vill inte smutskasta någon, för tycker att Audell är en mycket kunnig veterninär. Men nu när vi var där i torsdags frågad ejag hur det var med fortsatt uppbyggnad av musklerna då han knappt har några, menade han att de inte var någon större idé att lägga någon vikt vid att försöka bygga upp musklerna, vi skulle vara glada för hur bra det gått ändå. Vilket jag själv samt Camilla inte alls tyckte borde stämma. Muskler hjälper ju till att stabilisera. Vilket vi även vid dagens föreläsning fick bekräftat. Så tänk till och fråga!!! Ny metoder och forskning kommer hela tiden! Ha en trevlig lucia helg och njut av Ruff's livsglädje!!!


3 kommentarer:

  1. Jag håller fullständigt med dig. Man måste gå lite på sin egen känsla också. Ofta tänker jag "hur hade jag gjort om jag själv varit sjuk". Ofta är det ingen skillnad mellan djur och människor när det gäller läkekonsten. Önskar er en trevlig 3 advent!

    SvaraRadera
  2. halloj såååå glad amn blir av filmen finns inget finare å mysigare å se än sia vovvar i full action.. han rä så go ruff åfasters småttingar rä så fina de oxå.. vad härligt de har det.. asså amn blir liite fndersam hur man kan få ett sånt svar från en så kunnig veterinär.. men men.. bra du inte lyssnar på honom utan naturligtvis ska han få bygga på sig lite muskler.. .. behöve r ju inte betyda hårdträning för det..

    önskar er en fin å njufull dag.. här snöra det å blåser ja gör det som 17 usch.. kram å nospussar från oss alla till er alla.. annie snobben å benzon.ps hann inte med mail men det kommer ;) ds

    SvaraRadera
  3. Hmmm, ja det lät ju konstigt att han sagt så. Borde väl han veta att muskler är jätteviktigt! Zelda har ju spondylos, där är det åxå jätteviktigt med muskler som hjälper till att stabilisera.

    SvaraRadera