måndag 14 december 2009

När Ruff är borta...

Passar jag på att bjuda på lite bilder!



Så här såg de ut i fredags när faster Camilla och jag försökte kolla på Idolfinalen. Vi har en liten tv i sovrummet som vi fick titta på vilket i vanliga fall inte är några större problem... om man inte har en stor njuffe som heter Ruff som sitter och flåsar framför. Och givetvis ville både Aldo&Razzel oxå vara delaktiga så det blev fullt i sängen :)


Måste ju även bjuda på denna fina bild! Alla i fullfart! Glöm inte att kolla in filmen i förra inlägget med bustrollen Ruff och Aldo!

6 kommentarer:

  1. Inte är det så lätt när man är så stor som du!!!
    Finns inget bättre än att se glada hundar springa....som i filmen här nedanför....man blir varm i hela kroppen!
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad de hade kul på filmen!Tänk att Nemo också ska bli så där stor...

    Jätteroligt att höra att allt verkar gå åt rätt håll med Ruff, håller med om att muskler bara borde kunna göra det bättre. Hoppas han fortsätter i samma stil så han slipper medicinen helt, vi håller tummarna!

    Ha det bra!
    Kram Kerstin & Nemo

    SvaraRadera
  3. haha känne r igen det där med tv jaaa.. men sängen nänä inte ligga där å ha det bra bara i nödfall då ;) han är bra stabil ruff verkligen stor å fin å mysig.. har du vägt han nu på sistonne? baar nyfiken.då snobben står stilla pga av sjukdom.. hur hög är ruffkillen nu.. har ahn slutat växa på höjden..tänk amn glömmer så fort hur fort de växer.. ..

    önskar er en myisg dag.. må så gott å ge ruffkillen en stooor bamsekram å en stor nospuss från mej.. ja du xoå får naturligtvis en stor kram å så skönt att allt är klart nu med studierna..du kan du koppla av lite nu då eller har du mer å fixa innan jul?? // kramizzz annie

    SvaraRadera
  4. ruff.. hihi vilken liten buspralin du är..sicken tur för faster ändå att dom klara sig.. fast jag tror nog du var schysst å förstod..eller hur ruff.. ut å bus nu ordentligt i snön.. ha det så gott.. å matte får en stooooor examenskram från mej såå himla duktig hon är.. stort grattis ha det fint på festligheterna i kväll då.. krma å nospussar från annie

    SvaraRadera
  5. Hihihi, vilken sötis mitt i bild!
    Men visst är det härligt att de vill vara med? underbara djur!

    SvaraRadera
  6. Man kan tyvärr int vinna ett namnsmycke :/ det står i texten kram

    SvaraRadera