torsdag 9 juli 2009

Så här gick det hos veterinären


Jo vi skulle på rehab på måndagen. Och matte var där på förmiddagen för att direkt reglera massa kvitton. Och fick höra att specialisterna vi haft hade semster och tidigaste tiden var 5.e aug! Jaha, får vi prata med rehab istället. Men så ringde de på eftermiddagen och sa att det blev istället pga översvämning! Typiskt! Så när vi ringde tillbaka (efter kl17) var det ju bara akuta fall som togs emot. Men husse fick tag på rehab Anki som lyssnade och ordnade en tid med Maria som vi hade allra först. (fattade inte hur det var möjligt eftersom alla hade semester men tydligen går det att fixa saker!?) Nåväl, fick tid på tisdagen och träffade både Maria och Anki. Fick gå lite ute på parkeingen och de kände igenom mig. Kom fram till att jag inte har några muskler i frambenen vilket gör att jag haltar efter lite ansträngning. Dessutom har nog inte såren hunnit läkt, det tar ju tid eftersom de är både benen och bitar är bortplockade. Här blev matte lite förvirrad. Ja hon visste ju att de hade tagit bort butar i höger. Men nu fick vi reda på att de hade tagit bort bitar i bägge benen. Stort frågetecken! Matte sa att den informationen hade inte vi fått. De hade sagt att de tog bort i höger och i vänster såg det inget då de gick in och tittade. Men nej nej så var det inte. Ja det förklarar ju en hel del. Så nu vill matte läsa journalen på fredag när vi ska tillbaka på rehab. Rörigt de där!



Nåja, för att bygga upp muskler blir det lite tillskott av fiskolja samt simning. Vi slapp betala besöket och med de intjänade slantarna åkte vi direkt till Stadium och köpte en våtdräkt. Behöver ju ha en till vi ska på kurs samt att matte ör en riktig badkruka. Så igår var vi och simmade matte och jag! Helmysko när hon plötsligt var snabbare ut än mig! Och jag är ju ingen badkruka så jag var fort efter. Och oj så matte skrattade, så mycket så hon inte simmade så jag simmade upp på henne och klättrade på hennes rygg. Så fick jag stora näsborrar och så börja husse skratta åt de. Är ju faktist en teknik att simma med alla fyra tassarna och hålla huvudet vid ytan, hålla reda på matte och se vart man simmar. Men de tänker väl inte de på! Iaf var det mycket roligt! Så imorgon blir det rehab och simning på söndag igen.


Men hur kom du i före mig!?

Vadå bottnar du!? Vad e de här för träning, du får väl oxå simma lite?!
Stora näsborrar var de här

Vilopaus

Mysigt de här... puss på dig


Kvaliten är inte den bästa, varför? Husse filmar ;) hihi

6 kommentarer:

  1. såå häftigt så söta å fina ni är på fotona vi har inte hunnit se filmen matte håller på med blogg på wp.. men asså så avis jag blir vill vara emd dej å din matte å plaska å leka å simma.. så skoj fotona ser ut i morgon då ska vi se filmerna.. sussa gott å ha en fni morgondag ps bra ni ska läsa journalen konstigt värre det var det där du.. ds puss å kram snobben

    SvaraRadera
  2. Hej Ruff!
    Det där ser ju underbart ut, min matte är en badkruka hon med (skulle kanske köpa en våtdräkt till henne)så jag får bada jag med i sommar.
    Plask & stänk ifrån Buster & Helena

    SvaraRadera
  3. annie här såå mysigt det ser ut. å vad duktig du är å simma ruff.. jag är badkruka ..en våtdräckt är vad jag behöver fast risken är jag känner mej instängd i den tyvärr allt som sitter åt hatar jag..fniss.... det kommer bli kanoners med den där kuren ni ska på..ser ju här ni redan är superduktiga ihop.. å filem var inget fel på husse är duktig som fånga er båda..skulle vara mn gubbe då hade man bara sett vattnet el möjligtvis en hand el halva huvuden ;) ha en fin dag ni båda kram nospusar fårn mej till er båda.. // annie snobbens å benzons matte

    SvaraRadera
  4. Tråkigt att läsa att inte Ruff mår bra än!
    Hi, hi, hi... här simmar jag åxå i våtdräkt=) Sååå kallt utan och dessutom blir man lätt riven av ivriga Zeldas klor=) Men simträning är både kul och nyttigt och ni ser verkligen glada ut i vattnet båda två=)

    SvaraRadera
  5. Hej. heter Lena och är vän med Angela som är uppfödare till Ruff. vill bara berätta för dig att du har rätt att få ut Ruffs journal och få den hemskickad eller tom mailad (om dem nu har den funktionen, som södra djursjukhuset vet jag skickar med post och inte mail) till dig så du kan läsa den tidigare än fredag och då har du tid att läsa igenom journalen och även tänka över frågor som du har.

    Du kan ju ställa frågor även efter fredag om du vill vänta och läsa journalen då såklart. Men bara ett litet tips från mig att du kan ringa djursjukhuset där Ruff blev opererad och begära ut hans journal redan på måndag. Ha en trevlig helg och jag hoppas Ruff blir bättre. Mvh Lena

    SvaraRadera
  6. Va ni e duktiga både du Ruff och matte!!!!
    Toppen att det är den årstiden nu så ni kan simma ute!!!!
    Keep on!!!!
    Kram Gela

    SvaraRadera