fredag 27 mars 2009

Earth Hour


Haj alla! Jag är så glad för alla fina kommentarer i min blogg! Det är mycket roligt att läsa.
Idag har jag busat massor med Razzel och Aldo. Faster stängde ut oss på tomten idag för hon skulle visst storstäda... Hon fyller år imorgon och då kommer det massor av folk som kan kela med mig sa hon! *längtar* När hon städade hittade hon det bästa jag vet... En kartong! Jag älskar att bita och ha sönder dom, det är skönt att bita för det kliar så mycket i mina tänder..

Nu på kvällen kom det en Faraohund till faster som hon ska passa i två veckor. Hon heter Doris och är 4 år, jag tycker nog inte om henne så mycket faktiskt, hon var så sur... hon morrar hela tiden om jag är i närheten... så jag och Razzel drog, vi lade oss inne hos faster när hon duschade ist, där var det lugnt o skönt.
Razzel gillar inte heller henne så mycket sa han, men Aldo tycker hon var ok.




Imorgon är det även något som heter Eart hour, då ska man för miljöns skull släcka lamporna 20:30-21:30. Jag tänker på isbjörnarna så vi kommer släcka imorgon kommer ni?

6 kommentarer:

  1. Det ska absolut släckas här hemma!
    Min vovve gillar oxå att sova i badrummet medan jag duschar....ni är söta, ni vovvar! ;) =)

    SvaraRadera
  2. Visst är kartonger det roligaste som finns! Det är synd bara att dom går sönder så snabbt, och att alla människor blir så irriterade när det flyger härliga bitar runt i hela huset.

    SvaraRadera
  3. Hihi, kan tänka mig att det är skönt i tänderna att bita lite hihi :) Söt han är!!

    SvaraRadera
  4. Hejsan hittade hit genom Säbyåsenskennel. Vad du är underbar Ruff och dina kompisar är lika snygga de. Ska bli roligt att följa din blogg och se dig växa upp.

    SvaraRadera
  5. Ah du blir sa stor Ruff! Du kommer aldrig vilja aka fran faster sen! Husse o matte saknar dig massor!

    SvaraRadera
  6. men vad stor du blivit nu,, jag brukar oxå ligga sådär i tvättstuga eller toan eller duschen..det är ju toppen..
    vad du var duktig att spåra jag har testat ett par gånger men matte har numera gett upp hoppet om att jag ska lära mig det...

    SvaraRadera