söndag 17 maj 2009

Födelsedagen

I torsdags kom ju alla på besök för att fira husse. Självklart busade Razzel och jag en hel del och stökade ner lite grann! Blev ju tvungen att visa mina favoleksaker!


Bus!!!

harkel... host... Razzel du stryper mig

Bita sönder pinnen är kul, flisor överallt

efter det var det dra i strumpan

självklart fanns det tårta på kalset, dock ingen som vi fick smaka på =(

presentöppning

hihi, ännu mer papper till mig

3 kommentarer:

  1. Vi älskar oxå papper båda två å jag benzon jag älskar paket både till födelsedagar å jularna ;) assåå försökte inet du ens å sno paketen å öppna dom?? skulle jag benzon gjort.. men åhh då åker ni ju förbi oss om ni ska till linköpng vi ser ju motorvägen härifrån vårt hus ligegr ju bara efter vårt gärde.. skulel va gör skoj om ni kom förbi å stanna till nrä ni ändå ska åka förbi oss.. å ruff snobben å du är nästan lika gammla eller?? snobben är nu 5 månader .. å busfrö nr 1 jag benozn har lugnat enr mej amssor enligt matte å jag blir ju lika gammal som molle gubben ;) 4 år i juli.. idag varmt värre solen agssar å amtte å husse såg nyss en häger flyga i skyn så de måste fixa skydd åt firrarna.. men vad sak de hitat på amtte gillar inte när i dammen.. ser så fult ut.. hon bugar å bockar å blir så glad för din amttes fina ord om foton och trädgård..sistnämnda är i en röra då hon avvekclar den pga av oss..fniss.. ha nu en fin söndag grabben å gräv gräv hål åt oss oxå.. här äre bara rena turen om man hinner å få en tass i jorden..hon är som en hök som sagt matte.. krma å nospussar tilll er alla å tårtan gick inte av för ahckor den inet så smarrig den såg ut blir så sugen synd ni inet fick smaka.. men bus med pinnar å strumpor det var nog bättre å skojigare eller hur ;))

    SvaraRadera
  2. Jag har varit på öppet hus dag idag! Här i Upplands väsby, har busat mycket och även kört agility och vunnit pris på utställningen! Jag vann en rosett för "kortaste svansen" Haha kul va? ^^ Matte babblade med sin kompis om att hon önskade ni var där.

    Ha det bra! Hund puss /Nemo

    SvaraRadera
  3. Men oj vad kul Nemo! har aldrig hört talas om en sådan utmärkelse så du kanske är ensamast i världen om ett sådant pris! Men vad synd att inte matte visste om att du var här i Väsby! Nästa gång får du allt ta och skriva innan ni kommer hit så matte hinner träffa dig! Självklart vill jag med det, så vi kan busa!

    SvaraRadera