måndag 11 maj 2009

Nya trix

Hejhej! Usch vad arg jag blir på matte! Inte ett blogg inlägg på nästan en vecka för att hon inte har ORKAT! Vadå orkat!? Tar ju bara ett par minuter. Nej måste bli någon ordning på de här. Faster tycker också att det är dåligt! Har ju faktist lite svårt att pricka de här minismå tangenterna med mina tassar så jag behöver ju hennes hjälp. Nåja vad har vi haft för oss då? Jo vi har varit i Gävle och ute i Östhammar och i Öregrund. Inget badande tyvärr och knappt något lekande. har fått direktiv av veterinären att ta det lugnt en vecka och vila min vänster tass som kanske inte är precis som den ska. Tydligen så ser de lite konstigt ut när jag travar men imorgon ska vi till en specialist på djursjukhuset Albano så får se vad de säger där. Jag är ju rätt vild av mig och matte har nog låtit mig leka ett par gånger för mycket den senaste tiden. Men som sagt, får se vad de ser imorgon.

Annars är det nya trix på schemat idag. Vilka de är vill jag inte säga ännu men det kommer filmer om matte lyckas träna mig på rätt sätt. Nästa vecka börjar jag unghundskurs hos faster! Skojigt värre!!!

4 kommentarer:

  1. Jag var med Detso på Albano en gång när han halkat och skurit upp hela kinden, han fick sy.. Dom var jätte duktiga och snälla där! =D

    Kram /Emelie

    SvaraRadera
  2. okej! Va bra Emelie! Vi har varit där en gång förut, när Ruff var 8v så gjorde de en koll på hjärtat för någon forskning. Men de verkar vädligt bra och kunniga!

    SvaraRadera
  3. Tänk på att du är stor Ruff och ben o tassar ska hålla länge, så ta det lugnt! Hoppas det går bra hos veterinären !
    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  4. men asså har du oxå fel på dina tassar/tass hopaps det inte är allvarligt .. vil mycket nu å busa inte i onödan.. kramar och nospussar från benzon som just avslutat bus ute med snobben mormor och lennart ;)

    SvaraRadera